19 de febrer del 2014

LA CATAPULTA DE SUMES

Quin número has de sumar per arribar a la següent desena? Estira la catapulta fins aconseguir la suma encertada. Si l'encertes destruiràs el castell...i cada cop seràs més ràpid sumant!!!

Si vols fer-ho més difícil marca la casella hide jumps per no tenir cap pista.


17 comentaris:

Maria Esteve Fernandez ha dit...

El joc de la catapulta es molt divertit.He jugat 2 cops.Us ha agradat?He jugat al nivell difícil que es al que no dona pistes.

Amanda i Felix ha dit...

Hem jugat a la catapulta dificil.

Marçal i Niko ha dit...

Ens ha agradat molt el joc de la catapulta.

Luca i Oriol ha dit...

Ens a agradat molt el joc de la catapulta es molt divertit.Gracies Ferran per posar el joc de la catapulta.A vosaltres tambè us ha agradat? Hi ha sigut molt divertit destruir el castell però ens agradaria que siguès més de 14 punts.

Luca ha dit...

Jo ara he jugat un altre vegada i és molt divertit

Martina ha dit...

Es molt xulu el joc de la catapulta.
Gracies Ferran per posarlo al bloc. :) :) :)

Alba ha dit...

Ami tambe m´ha agradat molt el joc de la catapulta a sigut molt dibertit. Moltisimas grasias per aberu posat Ferran:):):)

Oriol ha dit...

A mi m'ha agradat molt el joc de la catapulta. Gràcias Ferran per posar el joc de la catapulta!!!!!!!

Amanda ha dit...

Ja he jujat a la catapulta 10 vegades.

Amanda

Luca ha dit...

Jo he jugat 2 o 3 pero les vegades que he jugat m'en agradat molt perque el joc es molt divertit i jo ja soc bo en aquest joc nomes es que algunes vegades s'ha m'ha escapa. Per que un dia a casa em va tocar el 4 i jo vaig picar el 6.

Marçal i Álex ha dit...


Anusaltras ans ha agradat i abusaltras?

Amanda ha dit...

Abans no m' enracordava de els nomeros enamorats peró ara, jugant a la catapulta de sumes m'he anracordat de quin numaro s'enamora cada escún.
Quan m'he anracordat de com eran els numeros enamorats he jugat a hide jumps que m'agrada més que amb pistes. Crec que si no heu jugat a hide jumps tindriau que probar. M'e fet un full amb tots els nomeros enamorats per no tornamen a oblidar. Tot i que no m'enracordava gracies al blog els he tornat a veurels a una entrada que es la meva preferida. Si poseu directament hide jumps al google hos sortiran dos castells un dolent i un bó. El bó som nosaltres i els dolents ens contra ataquen. Guanya qui destrueix avans el castell de l'altre.

Berta s. ha dit...


M'agrada molt el joc de la bomba.Ésmolt xulo.

Luca ha dit...

Si que es molt xulu Berta pero quan mes jugues millor

Oriol ha dit...

jo ja he jugat 3 vagadas hi ha sigut molt julu dastrui el castell!!!!

Luca ha dit...

Destruir el castell es molt xulu es veritat Oriol pero a mi m'agradaria que el joc sigues mes llarg per que nomes arriba fins 14 pero ja esta molt be aixi

Nerea ha dit...

Es el milllo joc de sumes i restes!!!