19 de març del 2014

HA VINGUT CARNESTOLTES!!!



Un divendres va venir el rei i la reina Carnestoltes!!! Ens van dir que el dilluns havíem de portar el cap ben guarnit. A la tarda ens van dir que portéssim el nostre pijama. A la classe vam fer veure que estàvem dormint però després vam fer feines. El rei i la reina Carnestoltes ens van dir que portéssim ulleres de sol. El dia següent vam  portar la cara pintada. El dijous gras ha l’hora del pati el rei carnestoltes, la reina Carnestoltes i els seus ajudants ens van ordenar  que portéssim la nostre disfressa!!! Després del pati vam fer la rua  de Carnestoltes hi havien molts pares i mares que ens feien fotos. Quan vam tornar vam fer una rotllana molt grossa amb tota l’escola. El Jordi Martin deia disfresses i els nens i nenes que tenien aquelles disfresses sortien i donaven una volta a la rotllana. Hi havien uns nens i nenes que els hi xocaven las mans. Van sortir els herois, els dolents, els vaquers, els que es van fer la disfressa a casa, els ninjes, les princeses, els cavallers i les fades. Després de que el Jordi Martin digués tot de les disfresses van ficar cançons molt xules i hi havia nens i nenes que ballaven. A la tarda vam veure curtmetratges. La primera i la penúltima pel·lícula van ser molt xules. Vam  veure totes les pel·lícules menys l’última. No la vam veure perquè era molt tard i la pel·lícula era en blanc i negre i era molt llarga. Totes les pel·lícules ens van agradar molt i van ser molt xules!!!

Maria E i Berta S

12 comentaris:

Amanda Catelli Otaño Quiraga Porta ha dit...

La rua de carnestoltes hem va encantar i totes les disfresses eren molt guapes peró la molts anabau d'estar wars. Molts profesors anaben disfrasats de marsianitos i si no veu veure la disfressa de la Gemma de l'altre classe... era un sol i el Pablo de musica tompoc anava de marciano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Us estimo amb tot el meu cor:-):-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maria Esteve Fernandez ha dit...

M'ha agradat molt ver la rúa de carnestoltes!!!! I ha bosaltres? Jo crec que si.

Maria Esteve Fernandez ha dit...

Gráciles Amanda es molt bonic lo que ens as dit. As fet molt texto segu que ta costat molt. Peró els mestres no anaban de marsianus anaban de astronautes. Petons Maria E.

Maria Esteve Fernandez ha dit...

Gráciles Amanda es molt bonic lo que ens as dit. As fet molt texto segu que ta costat molt. Peró els mestres no anaban de marsianus anaban de astronautes. Petons Maria E.

Amanda ha dit...

A mi si que hem va agradar la rua Maria

Luca i Biel T. ha dit...


La rua va ser molt divertida! i quan va venir el Carnestoltes tambè.El Biel es va disfressar de policia i el Luca es va disfressar de ninja. Va ser molt divertit disfressar-se.

LUCA ha dit...

Totes les disfresses que vam portar van ser molt boniques :-) :-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. el Carnestoltes jo ja se qui era eren uns nens de 5è.

Nil ha dit...

ami ham va agrada molt la rua!!!!!!!

Luca ha dit...

El Carnaval es molt divertiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

yousra ha dit...

A sigut molt divertit perqué feian música i sonava molt divertida.El segon qué hem va agradar més a sigut la de qué hem esmorzat a classe, i el tercer que hem va agradat a sigut quant els pares ens feian fotos

YOUSRA ha dit...

AQUEST CARNAVAL M HA AGRADAT PERQUÉ A EL FINAL FEIAN MÚSICA

Luca ha dit...

Yousra a l'altre any quan era carnaval tambe van posar musica al final